home

Van der Meulen Edelmetaal; specialist en partner voor edelmetaal recycling

Al meer dan 200 jaar is Van der Meulen Edelmetaal toonaangevend op het gebied van edelmetaal recycling.  Vanaf de oprichting in 1799 zijn we gevestigd in het Friese Joure.  (Meer over de rijke bedrijfshistorie van Van der Meulen Edelmetaal leest u op B77 – Een familie in het zilver).

 

Van der Meulen Edelmetaal is op het gebied van edelmetaal recycling dé partner voor de zakelijke markt zoals juweliers, edelsmeden, industrie, tandartsen en tandtechnici.

Nieuwsgierig naar een prijsindicatie?

financieel-sterk

Financieel oersterk

Van der Meulen Edelmetaal behoort tot de 3% van het Nederlandse bedrijfsleven dat in aanmerking komt voor het financieel gezond certificaat.

Met dit certificaat laat Van der Meulen Edelmetaal zien dat het tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Nieuwsgierig naar een prijsindicatie?

analyse

200 jaar kennis en ervaring

In ruim 200 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van edelmetaal recycling. En daar profiteert u van. Want dankzij deze ervaring kunnen we u de beste prijs bij inkoop goud bieden.

Nieuwsgierig naar een prijsindicatie? Check voor goud de actuele goudkoers of neem contact met via de e-mail: info@meulen.nl.

Alexander Smit0513 468 110

Bekijk onze gunstige leveringsprogramma