goud Inkoop Alkmaar

Dé specialist op het gebied van edelmetaalrecycling.

 • Eigen buitendienstmedewerkers halen uw goud in Alkmaar gratis op
 • Uw materiaal is tijdens transport verzekerd tot €500.000,-
 • Snel uitbetaald: binnen 1 werkdag ontvangt u uw geld voor uw goud.
 • Onafhankelijke analyse door het laboratorium van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V.
 • * Van der Meulen Edelmetaal B.V. doet uitsluitend zaken met ondernemers.

Goud Inkoop Alkmaar? Van der Meulen Edelmetaal B.V. geeft de hoogste prijs voor uw goud!

Goud Inkoop Alkmaar? Zoekt u een betrouwbare partner bij het verkopen van uw goud in Alkmaar en omstreken? En wilt u alleen de hoogste prijs ontvangen voor uw edelmetaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van der Meulen Edelmetaal B.V. geeft gegarandeerd de hoogste vergoeding voor uw edelmetalen zoals goud, zilver, platina of palladium. 

Wij zijn al meer dan tweehonderd jaar dé edelmetaal specialist van Europa. Zakendoen? Wij helpen u graag verder bij de inkoop van uw goud in Alkmaar en omstreken. Bekijk onderstaand welke soorten goud wij dagelijks inkopen.

Dé edelmetaalrecycling specialst

Wij kopen verschillende vormen goud in van ondernemers in Alkmaar

Inkoop van goud doen wij dagelijks in Alkmaar en omstreken. Hierbij zijn er weinig vormen van goud die wij niet inkopen. Onderstaand vindt u verschillende vormen goud die wij vaak inkopen.

Inkoop van gouden sieraden in Alkmaar (heel óf kapot)

Sieraden van goud kopen wij vaak in. Hierbij gaat het om verschillende vormen sieraden zoals:

 • Gouden kettingen: u kunt bij ons eenvoudig uw gouden kettingen verkopen. Wij taxeren vrijblijvend uw gouden kettingen, vervolgens bieden wij u de hoogste vergoeding voor uw edelmetaal en betalen u zeer spoedig uit.
 • Gouden ringen: tevens kunt u bij ons gouden ringen verkopen. Wij kopen verschillende varianten van gouden ringen in. Denk aan wit goud, geel goud, rosé goud, etc. Kom eens langs bij onze vestiging in Joure, wij helpen u snel en kundig en geven u gegarandeerd de hoogste vergoeding.
 • Gouden oorhangers: ook oorhangers kunt u aan ons verkopen. Hier zijn ook verschillende varianten van beschikbaar zoals wit goud, geel goud, rosé goud, etc. Wilt u direct spreken met een specialist op het gebied van edelmetaal? Neem dan direct contact met ons op!
 • Gouden broches: naast kettingen, ringen en oorhangers kunt u ook broches aan ons verkopen. Deze zijn vooral bekend van verschillende plaatsen zoals de eilanden in Zeeland en Noord-Holland. Daarnaast zijn broches zoals de gouden camee, maar ook letterbroches redelijk bekend in Nederland.
 • Gouden horloges: heeft u gouden horloges die u wilt verkopen? Wij kopen zowel werkende als defecte exemplaren in. Direct weten hoeveel uw horloges waard zijn? Neem dan contact met ons op en ontvang een vrijblijvende prijsopgave.
 • Gouden armbanden: gouden armbanden komen vaak voor in Nederland. Zo kopen wij vaak deze armbanden in van ondernemers in Alkmaar en omstreken. Neem contact met ons op en ontdek direct hoeveel uw gouden armbanden waard zijn!
 • Andere vormen van goud: bovenstaand staan slechts enkele vormen van goud die onderdeel uitmaken van goud inkoop in Alkmaar. Heeft u andere vormen goud? Wij kopen bijna elke vorm goud in, neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang direct een prijsopgave!

Inkoop van oud goud in Alkmaar

Met de term “oud goud” bedoelen wij bijvoorbeeld oude, kapotte sieraden. Deze kunt u te allen tijde aan ons verkopen. Denk bijvoorbeeld aan oude gouden kettingen, ringen, oorhangers, broches, horloges, armbanden en meer! Stuur eenvoudig een e-mail naar info@meulen.nl of bel 0513 468 110 voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw oud goud in Alkmaar en omstreken.

Inkoop tanden en kronen van goud in Alkmaar

Tanden en kronen van goud zijn een veelvoorkomende vorm van goud. Van der Meulen Edelmetaal B.V. koopt graag uw gouden tanden en kronen in. Er zitten vaak verschillende vormen van edelmetaal in het zogenoemde “tandengoud“. Bent u benieuwd naar de waarde van uw gouden tanden en kronen? Neem contact met ons op, onze edelmetaal specialisten helpen u graag verder!

Inkoop munten van goud in Alkmaar

Wilt u uw gouden munten verkopen in Alkmaar? Bent u op zoek naar de hoogste vergoeding voor uw edelmetaal in Nederland? Bij Van der Meulen Edelmetaal B.V. ontvangt u gegarandeerd de hoogste prijs voor uw edelmetaal. Wij kopen graag uw gouden munten in Alkmaar en omstreken.

Bij de inkoop van gouden munten houden wij rekening met meerdere aspecten, zoals het gehalte van uw goud. Maar, het is ook mogelijk dat de verzamelwaarde van uw gouden munten hoger ligt dan de waarde van het goud zélf. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Inkoop van goudbaren in Alkmaar

Van der Meulen Edelmetaal B.V. koopt goudbaren in Alkmaar voor de hoogste vergoeding. De meest gebruikte goudbaar is een eenheid van 1 kilo. Verder zijn er nog veelgebruikte, andere eenheden zoals:

 • 1 gram
 • 2,5 gram
 • 5 gram
 • 10 gram
 • 20 gram
 • 31,1 gram
 • 50,0 gram
 • 100,0 gram
 • 250,0 gram
 • 500,0 gram
 • 1000,0 gram

Van der Meulen Edelmetaal B.V. koopt goudbaren in vanaf 10 gram.

Er zijn natuurlijk ook goudbaren in zeer grote eenheden, zoals de grootste goudbaar van 12,5 kilo. Ook deze kunt u natuurlijk verkopen aan ons. Een gekeurde goudbaar bevat 99,9% puur goud.

Goud inkoop in Alkmaar, hoe werkt het?

Bij goud inkoop in Alkmaar hebben wij een vast stappenplan waarop u kunt rekenen. Dit stappenplan laat exact zien wat er gebeurt wanneer u uw goud aan ons verkoopt.

Goud Inkoop Alkmaar 2

Goud inkoop in Alkmaar bij Van der Meulen Edelmetaal B.V. is dus erg eenvoudig! Ook direct uw goud verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder met de verkoop van uw goud.

Belangrijke aspecten om te weten bij goud inkoop in Alkmaar

Onderstaand vindt u belangrijke aspecten om te weten bij goud inkoop in Alkmaar en omstreken.

Controleer de echtheid van uw goud

U kunt eenvoudig de echtheid van uw goud controleren op verschillende manieren. Onderstaand vindt u deze mogelijkheden:

 • Kleurverschil is een belangrijke indicator of het edelmetaal dat u bezit daadwerkelijk goud is of niet. Het edelmetaal goud slijt namelijk erg gemakkelijk.
 • Verschillende termen zoals “Double” of “Amerikano” tonen aan dat er sprake is van verguld goud. Dit is dus géén goud.
 • Edelmetaal zoals goud oxideert niet. Bekijk daarom direct of uw goud oxideert. Wanneer hiervan sprake is, bezit u geen goud.

Controleer goed uw goud op keurmerken en keurtekens

Goud Inkoop Alkmaar 3

Door het zoeken naar keurmerken in uw goud kunt u eigenlijk alle belangrijke informatie achterhalen. Goud is bijvoorbeeld alleen goud te noemen wanneer dit voldoet aan het wettelijke minimum gehalte van 14 karaat. Bovenstaand hebben wij een actueel schema van alle keurmerken en keurtekens van gouden voorwerpen in Nederland.

Echter, het kan natuurlijk ook zo zijn dat u goud uit het buitenland bezit óf de keurmerken en keurtekens op uw goud zijn versleten. Zoek dan naar getallen in uw goud, dit duidt het gehalte van uw goud aan. Onderstaand vindt u de verschillende gehaltes.

 • 333 = 8 karaat
 • 585 = 14 karaat
 • 750 = 18 karaat
 • 833 = 20 karaat
 • 900 = 21,6 karaat
 • 14 k, 18 k, 20 k, 22 k

Heeft u uw twijfels over materiaal dat u bezit? Of wilt u direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op, onze edelmetaal specialisten helpen u graag verder bij de inkoop van uw goud in Alkmaar en omstreken.

Het gewicht van uw goud bepalen

De combinatie van het gehalte en het gewicht van uw goud bepalen de waarde. Daarom is het verstandig om te weten hoeveel goud u bezit.

De waarde van uw goud bepalen

Door het gehalte en gewicht van uw goud te weten, kunt u ongeveer de waarde van uw goud berekenen. Bij goud inkoop in Alkmaar kunt u vrijblijvend contact opnemen met Van der Meulen Edelmetaal B.V. om de actuele inkoopprijzen te ontvangen.

Hier volgt een rekensom: u heeft bijvoorbeeld dertig gram goud. Het gehalte is 14 karaat. De waarde kunt u vervolgens zo berekenen: 30 (het gewicht van uw goud) x de prijs per gram voor het gehalte (14 karaat).

Onze vijf gouden regels

Goud inkoop in Alkmaar bij dé edelmetaalpartner van Nederland?

Goud inkoop in Alkmaar bij dé edelmetaalpartner van Nederland? Neem dan direct contact met ons op via info@meulen.nl, 0513 468 110 of vul het contactformulier in en ervaar direct de voordelen. Wij zijn al meer dan tweehonderd jaar dé edelmetaalpartner in Nederland. Vele ondernemers in de regio Alkmaar vertrouwen al op ons, bent u de volgende ondernemer met wie wij kunnen samenwerken? Wij helpen u graag verder!

Contactformulier

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. 

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
Postvak 17, 8500 AA Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl