Industrieel edelmetaal afval

Dé specialist op het gebied van edelmetaalrecycling.

Industrieel edelmetaal recycling bij Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Industrieel edelmetaal laten recyclen? Van der Meulen Edelmetaal BV is dé specialist op het gebied van edelmetaal recycling en verwerkt al meer dan tweehonderd jaar lang edelmetaal voor ondernemers in Nederland, België en Duitsland. Door innovatieve verwerkingsmethoden, de beste koersvergoedingen en snelle verwerkingstijden zijn wij dé partner voor industriële organisaties.

Met een geheel nieuwe recycling methode hebben we de verwerkingsduur van industrieel edelmetaal afval naar slechts vijf werkdagen teruggebracht. Wilt u meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Onze edelmetaal specialisten vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. 

  • Non-ferro metaalstromen
  • Industriële residuen
  • Industriële reststoffen

Heeft u een andere vorm edelmetaal? Neem gerust contact met ons op, want er is geen vorm edelmetaal die we niet kunnen recyclen.

Industrieel edelmetaal afval - bodemas

Ontvang de beste prijs

Hoe verwerken wij industrieel afval?

Wij verwerken industrieel afval volgens een vast proces:

  1. Aanmelding van uw industriële edelmetaal afval

  2. Onze gratis ophaalservice haalt uw industriële edelmetaal afval veilig en verzekerd af (tot €500.000,-).

  3. Uw industriële edelmetaal afval wordt verwerkt in onze eigen smelterij, en geanalyseerd door het onafhankelijke laboratorium van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. (ISO-gecertificeerd).

  4. Vervolgens wordt, aan de hand van de Kitco-koers, de waarde van uw industriële edelmetaal afval vastgesteld.

  5. Op basis van de koers en de bevindingen van het laboratorium brengen wij een offerte uit aan u.

  6. Indien u akkoord gaat met onze offerte, betalen wij u direct uit. 

Naast directe uitbetaling kan Van der Meulen Edelmetaal BV ook edelmetaal in pure vorm aan u leveren. Ook kunnen we uw edelmetaal opnemen op de gewichtsrekening. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Industrieel edelmetaal - recycling WEEE

Wat levert uw industriële edelmetaal op?

De waarde van uw industriële edelmetaal is afhankelijk van diverse factoren. Zo hebben het uiteindelijke gewicht na smelten, het edelmetaal gehalte en de actuele koers invloed op de prijs die u ontvangt voor uw materiaal. De analyse op goud, zilver, platina en palladium wordt verricht door het onafhankelijke en geaccrediteerde laboratorium van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V..

Gratis ophaalservice voor uw industriële edelmetaal

Van der Meulen Edelmetaal B.V. heeft haar eigen buitendienstmedewerkers. Zij komen dan ook graag uw industriële edelmetaal bij u ophalen. Het ophalen gebeurt altijd binnen 24 uur (of op afspraak) en is voor u geheel kosteloos. Hierbij is tevens uw industriële edelmetaal verzekerd tot een maximaal bedrag van € 500.000,-.

De verwerkingstijd van uw industriële edelmetaal

Levert u industriële edelmetaal bij ons in, dan dient u door onze geheel nieuwe recycling methode rekening te houden met een verwerkingstijd van slechts vijf werkdagen. Door de korte verwerkingstijden kunnen wij u dan ook spoedig uitbetalen.

Onze vijf gouden regels

industriële edelmetaal laten verwerken?

Wilt u uw industriële edelmetaal laten verwerken of wilt u meer informatie? Neem direct contact op met Van der Meulen Edelmetaal door te bellen naar 0513 468 110 of te mailen naar info@meulen.nl.

Vul ons contactformulier vrijblijvend in

Vul onderstaand vrijblijvend uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. 

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl