Beleggingsbaren kopen

  • Financiële zekerheid in tijden van economische crisis
  • Ontwijk de relatief hoge premies die u betaalt voor beleggingsmunten
  • Wereldwijd te kopen en te verkopen bij edelmetaalhandelaren
  • Profiteer van btw-vrije goudbaren: zilverbaren worden belast met 21% btw

Beleggingsbaren kopen

Beleggingsbaren kopen? Beleggingsbaren bieden u de mogelijkheid om uw papieren geld te beleggen en dit om te zetten in zogenaamd ‘hard’ geld. Dit is vooral ideaal tijdens periodes van financiële en economische instabiliteit.

Deze beleggingsbaren zijn te koop in verschillende formaten en gewichten. Van der Meulen Edelmetaal B.V. biedt u de mogelijkheid om beleggingsbaren in zowel goud, zilver, platina en palladium aan te schaffen. U koopt al goudbaren van 1 gram tot een gewicht van wel
12,5 kilogram. Zilverbaren zijn verkrijgbaar vanaf 50 gram en gaan tot een gewicht van 15 kilogram. Platina- en Palladiumbaren zijn in diverse afmetingen en gewichten beschikbaar. 

Bent u benieuwd naar ons aanbod beleggingsbaren of wilt u meer informatie over het kopen van goud, zilver, platina- en palladiumbaren? Neem dan contact op met de specialisten van Van der Meulen Edelmetaal.

Marc R. Breitsma

Directeur

Alexander Smit

Edelmetaalhandel

Beleggingsbaren kopen / verkopen

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet die u op weg helpen wanneer u overweegt om te investeren in beleggingsbaren. Het is namelijk belangrijk dat u op de hoogte bent van een aantal feiten.

  • Koop alleen beleggingsbaren die geslagen of gegoten zijn in tenminste tenminste 999,9 voor goud en 999 puur zilver. Hierdoor weet u zeker dat de producten van de hoogste kwaliteit en zuiverheid zijn. Beleggingsbaren die aan deze eisen voldoen, zijn erkend door de London Bullion Market Association.
  • Van der Meulen Edelmetaal B.V. beschikt over baren met een LMBA erkenning. Deze beleggingsbaren zijn over de hele wereld vrij te verhandelen en zijn voorzien van een Good Delivery status. Controleer altijd uw goud- en zilverbaren daarom extra goed op een betreffend stempel.
  • Van der Meulen Edelmetaal B.V. koopt te allen tijde uw beleggingsbaren. Voor de actuele goudkoers kunt u contact opnemen met één van de bovengenoemde contactpersonen.

De edelmetaalrecycling specialist

Beleggingsbaren kopen? Direct contact opnemen

Beleggingsbaren kopen? Bent u benieuwd naar de waarde van uw goudbaren of wilt u beleggingsbaren aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl.

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag contact met u op. 

Der Gekrätz Spezialist Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl