Halffabrikaten

Dé specialist op het gebied van halffabrikaten.

  • Hoogwaardige kwaliteit halffabrikaten
  • Beschikbaar in goud, zilver, platina en palladium 
  • Leverbaar in plaat, draad, octogoon, soldeer en naadloze buis
  • Ruim 200 jaar dé partner voor de zakelijke markt

Edelmetaal halffabrikaten bij Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Van der Meulen Edelmetaal levert al ruim tweehonderd jaar hoogwaardige edelmetaal halffabrikaten aan juweliers, goud- en zilversmeden. Onze halffabrikaten van goud, zilver, platina en palladium worden uitsluitend gemaakt van gerecycled edelmetaal en zijn verkrijgbaar in diverse vormen zoals plaat, draad en soldeer. Ze kunnen worden gebruikt voor de productie en reparatie van sier- en gebruiksvoorwerpen.

Wilt u edelmetaal halffabrikaten bestellen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0513 468 110.

Dé edelmetaalrecycling specialist

Ons assortiment halffabrikaten voor juweliers en edelsmeden

Al sinds onze oprichting in 1799 leveren wij materialen aan juweliers en edelsmeden voor de productie van onder andere sieraden. Het assortiment van Van der Meulen Edelmetaal B.V. bestaat uit:

  • Plaat
  • Draad
  • Octogoon
  • Naadloze buis
  • Soldeer

De halffabrikaten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse legeringen goud, zilver, platina en palladium.

Halffabrikaat plaat

Bij Van der Meulen Edelmetaal B.V. kunt u kiezen uit diverse platen voor de vervaardiging van handgemaakte sieraden. Het plaatmateriaal is verkrijgbaar in verschillende diktes, kleuren en metaallegeringen. Platen zijn veelal uit voorraad leverbaar. Klik op de button ‘Overzicht halffabrikaten’ voor ons assortiment. Plaat is verkrijgbaar in de kleuren rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit.

Halffabrikaat draad

Draad is leverbaar in verschillende diktes, lengtes en kleuren. Het halffabrikaat is daarnaast verkrijgbaar in meerdere goud-, zilver-, platina- en palladiumlegeringen. Het wordt veelvuldig gebruikt in de productie van sieraden en is daarom geschikt voor juweliers en edelsmeden. Klik op onderstaande de button voor het complete aanbod. Draad is verkrijgbaar in de kleuren rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit.

Halffabrikaat octogoon

Octogoon is een goedkope draadvorm. Het komt rechtstreeks uit de wals en is niet verder bewerkt. Octogoondraad is leverbaar als goud-, zilver-, palladium- en platinalegeringen en kunt u bestellen in verschillende diktes en lengtes. Klik op bovenstaande button voor het aanbod. Octogoon is verkrijgbaar in de kleuren rood, donkerrood, rosé, lichtrosé, geel en wit.

Halffabrikaat naadloze buis

In ons assortiment vindt u naadloze buizen van diverse afmetingen en diktes. De buizen zijn verkrijgbaar in legeringen van goud, zilver en palladium. Naadloze buis is verkrijgbaar in de kleuren geelgoud en witgoud.

Halffabrikaat soldeer

Soldeer kan gebruikt worden voor het solderen van edelmetalen. Van der Meulen Edelmetaal B.V. heeft goudsoldeer, zilversoldeer en platinasoldeer, dat verkrijgbaar is in platen van verschillende diktes. Klik op de bovenstaande button voor meer informatie.
Soldeer is verkrijgbaar in de kleuren geel, rood en wit.

Prijzen van onze halffabrikaten

Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0513 468 110een e-mail te sturen naar info@meulen.nl of door het contactformulier in te vullen.

Edelmetaalafval

Wanneer u uw edelmetaalafval bij ons inlevert, kan de waarde hiervan verrekend worden met de factuur van uw bestelde halffabrikaten. Onze concurrerende prijzen worden op deze manier nog voordeliger.

Halffabrikaat specialist

Edelmetaal halffabrikaten op maat

 In onze brochure Standaard leveringsprogramma halffabrikaten vindt u ons complete aanbod. Wij kunnen u echter ook van dienst zijn als u speciale wensen heeft omtrent legeringen of afmetingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. 

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl