Zilver verkopen Amsterdam

Dé specialist op het gebied van edelmetaalrecycling.

  • De hoogste prijs bij het verkopen van uw zilver in Amsterdam
  • Wij halen uw zilver gratis op bij u
  • Gedetailleerde en betrouwbare taxatie
  • Ervaring in zilver sinds 1799

Zilver verkopen in Amsterdam bij Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw zilver te verkopen in Amsterdam? En wilt u de hoogste vergoeding hiervoor ontvangen? Bij Van der Meulen Edelmetaal B.V. bent u aan het juiste adres. Wij kopen dagelijks zilver in van ondernemers in Amsterdam en omstreken, maar ook in de rest van Nederland zijn wij dé partner op het gebied van edelmetaal. Direct uw zilver verkopen? Neem dan contact met ons op, wij kopen uw edelmetaal voor de hoogste prijs.

Marc R. Breitsma

Directeur

Alexander Smit

Edelmetaalhandel

Dé edelmetaalrecycling specialist

Welke vormen van zilver kunt u aan ons verkopen?

Er zijn verschillende vormen zilver die u aan ons kunt verkopen. Onderstaand hebben wij deze vormen duidelijk voor u op een rij geplaatst:

Zilver bestek verkopen

Heeft u zilver bestek dat u wilt verkopen? Wij kopen massief zilver bestek in. Dit houdt in dat het bestek bijna volledig van zilver is gemaakt, en niet verzilverd is. Onderstaand hebben wij een aantal eenvoudige kenmerken om te bekijken of u legitiem zilver bestek bezit:

  • Massief zilver bestek is vaak gekeurd met de officiële zilverkeuren. Soms is verzilverd bestek ook gekeurd, maar dit zijn andere keurmerken dan dat op massief zilver bestek. Onderstaand kunt u de keurmerken bekijken waar u op moet letten bij het controleren van uw bestek. Massief zilver bestek is vaak erg zacht, het is dus eenvoudig te buigen. Wanneer u te maken heeft met verzilverd bestek is het vaak een stuk lastiger om dit te buigen.Door middel van een chemische test kunnen wij eenvoudig bekijken of u massief zilver bestek of verzilverd bestek bezit.

Direct uw zilver bestek verkopen? Neem dan contact met ons op.

Zilveren sieraden verkopen

Tevens kunt u uw zilveren sieraden bij ons verkopen. Denk dan bijvoorbeeld aan zilveren ringen, armbanden, kettingen, hangers en meer. Door uw zilveren sieraden te wegen en het gehalte te bekijken, kunt u een schatting hoeveel uw zilver waard is. Tevens kunt u eenvoudig een prijsschatting ontvangen door contact met ons op te nemen. Wij zullen u vrijblijvend een prijsschatting geven zodat u weet waar u aan toe bent. Wij helpen u graag verder!

Zilveren munten verkopen

Wij kopen vaak zilveren munten in van ondernemers in Amsterdam en omstreken. Waarom? Het is simpel: wij geven u de hoogste prijs voor uw zilveren munten. Vaak kopen wij munten in zoals de zilveren Maple Leaf en bijvoorbeeld de zilveren Gulden. Heeft u ook zilveren munten welke u wilt verkopen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zilveren ringen verkopen

Naast bestek, sieraden en munten van zilver kopen wij ook zilveren ringen in. Bekijk wel het gehalte van uw zilveren ringen, wij kopen namelijk geen verzilverde ringen in. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende prijsinschatting van uw zilveren ringen.

Elektrolytisch zilver verkopen

Ook elektrolytisch zilver kunt u verkopen bij Van der Meulen Edelmetaal B.V.. Benieuwd wat uw zilver waard is? Neem dan contact met ons op.

Industrieel zilver verkopen

Onderdelen van zilver/industrieel zilver kunt ook ook verkopen bij ons. Neem voor een vrijblijvende prijsinschatting contact met ons op.

Zilverbaren verkopen

Naast de andere vormen van zilver kopen wij ook zilverbaren in. Wij geven u de hoogste vergoeding voor uw zilverbaren. Daarnaast betalen wij u direct uit bij het verkopen van uw zilver.

Andere vorm van zilver verkopen

Heeft u een andere vorm van zilver welke u wilt verkopen die niet hierboven staat beschreven? Neem dan contact met ons op. Van der Meulen Edelmetaal B.V. koopt bijna iedere vorm van zilver, en dat tegen de hoogste vergoeding.

De vijf zilveren regels van Van Der Meulen Edelmetaal

  • Altijd worden uw goederen verzekerd (tot €500.000,-) en beveiligd afgehaald door onze eigen buitendienstmedewerkers
  • Altijd wordt alles verwerkt in onze eigen smelterij
  • Altijd slechts een verwerkingsduur van één werkdag
  • Altijd een onafhankelijke analyse, verzorgd door het laboratorium vaEdelmetaal Waarborg Nederland B.V.
  • Altijd geven wij de hoogste prijs voor uw edelmetaalafval

Uw zilver in Amsterdam verkopen voor de hoogste prijs

Bij het verkopen van uw zilver in Amsterdam en omstreken kunt u rekenen op het vaste stappenplan van Van der Meulen Edelmetaal B.V.. Hierdoor heeft u een inzicht in het proces omtrent het verkopen van uw zilver aan ons.

Zilver Verkopen Amsterdam Van der Meulen Edelmetaal B.V.

De hoogste prijs voor uw zilver!

Gegarandeerde service: uw zilver gratis opgehaald in Amsterdam

Wanneer u uw zilver in Amsterdam en omstreken wilt verkopen, halen wij uw edelmetaal gratis op met onze eigen afhaal- en bezorgdienst. Onze eigen buitendienstmedewerkers zullen dan uw zilver binnen 24 uur ophalen. Het vervoer is gratis en uw edelmetaal is zo verzekerd tot een maximumbedrag van €500.000.

Hoe spoedig word ik uitbetaald?

Het verwerkingsproces van uw zilver neemt ongeveer één werkdag in beslag. Na het verwerken van uw zilver ontvangt u een offerte. Bij akkoord betalen wij u direct uit.

Direct uw zilver verkopen in Amsterdam?

Neem dan contact met ons op. Verkoop veilig en vertrouwd uw zilver in Amsterdam aan Van der Meulen Edelmetaal B.V.. Wij zorgen voor perfecte service en de hoogste prijs voor uw edelmetaal. Bel 0513 468 110 of stuur een e-mail naar info@meulen.nl. Tevens kunt u onderstaand ons contactformulier invullen, één van onze medewerkers zal vervolgens dezelfde dag nog contact met u opnemen.

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag contact met u op. 

Der Gekrätz Spezialist Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
Postvak 17, 8500 AA Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl