Sloopgoud verkopen

Bij dé specialist in edelmetaalrecycling

Sloopgoud verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Sloopgoud verkopen? Van der Meulen Edelmetaal BV is dé specialist op het gebied van edelmetaal recycling en verwerkt al meer dan tweehonderd jaar lang sloopgoud voor ondernemers in Nederland, België en Duitsland. Door innovatieve verwerkingsmethoden, de beste koersvergoedingen en snelle verwerkingstijden zijn wij dé partner voor honderden juweliers, goudsmeden en andere bedrijven.

Ontvang de beste prijs

Hoe verwerken wij sloopgoud?

Wij verwerken sloopgoud volgens een vast proces:

  1. Aanmelding van uw sloopgoud

  2. Onze gratis ophaalservice haalt uw sloopgoud veilig en verzekerd af (tot €500.000,-).

  3. Uw sloopgoud wordt gesmolten in onze eigen smelterij, en geanalyseerd door het onafhankelijke laboratorium van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V. (ISO-gecertificeerd).

  4. Vervolgens wordt, aan de hand van de Kitco-koers, de waarde van uw sloopgoud vastgesteld.

  5. Op basis van de koers en de bevindingen van het laboratorium brengen wij een offerte uit aan u.

  6. Indien u akkoord gaat met onze offerte, betalen wij u direct uit. 

Naast directe uitbetaling kan Van der Meulen Edelmetaal BV ook halffabrikatenbasisringen en edelmetaal in pure vorm aan u leveren. Ook kunnen we uw edelmetaal opnemen op de gewichtsrekening. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Wat levert mijn sloopgoud op?

Sloopgoud verkopen? De waarde van uw sloopgoud is afhankelijk van diverse factoren. Zo hebben het gewicht, het edelmetaal gehalte en de actuele koers invloed op de prijs die u krijgt voor uw goud. Het edelmetaalgehalte wordt gemeten door het onafhankelijke en geaccrediteerde laboratorium van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V..

Gratis ophaalservice voor uw sloopgoud

Van der Meulen Edelmetaal B.V. heeft haar eigen buitendienstmedewerkers. Zij komen dan ook graag uw sloopgoud bij u ophalen. Het ophalen gebeurt altijd binnen 24 uur (of op afspraak) en is voor u geheel kosteloos. Hierbij is tevens uw sloopgoud verzekerd tot een maximaal bedrag van € 500.000,-.

De verwerkingstijd van uw sloopgoud

Al uw sloopgoud verwerken wij binnen één werkdag. Dit geldt voor sieraden, kroon- en brugwerk en vijlsel. Levert u polijststof of vloervuil (beter bekend als lavuur) bij ons in, dan dient u rekening te houden met een verwerkingstijd van ongeveer vijf werkdagen. Door de korte verwerkingstijden kunnen wij u ook snel uitbetalen.

Sloopgoud verkopen - oud goud

Onze vijf gouden regels

Direct uw sloopgoud verkopen?

Wilt u sloopgoud verkopen of heeft u een vraag over onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0513 468 110 of door een e-mail te sturen naar info@meulen.nl. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij nemen dan dezelfde dag contact met u op.

Vul ons contactformulier vrijblijvend in

Vul onderstaand vrijblijvend uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. 

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl