Sloopzilver Verkopen

Dé specialist op het gebied van edelmetaalrecycling.

 • De hoogste prijs voor al uw sloopzilver
 • Wij halen uw zilver gratis op
 • Gedetailleerde en betrouwbare taxatie
 • Ervaring in zilver sinds 1799

Sloopzilver verkopen aan Van der Meulen Edelmetaal B.V.

Krijg gegarandeerd de hoogste prijs voor uw sloopzilver. Binnen 24 uur krijgt u een taxatie voor uw oude zilver. Onze vervoerservice komt het ook nog eens geheel kosteloos bij u ophalen. Van der Meulen Edelmetaal B.V. biedt bedrijven al ruim 200 jaar de beste prijs voor al het sloopzilver. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een indicatie van uw edelmetaal. Wilt u sloopzilver verkopen bij Van der Meulen Edelmetaal? Bel dan met 0513 468 110, stuur een e-mail, vul het onderstaande contactformulier in of neem contact op met de onderstaande contactpersonen.

Hoeveel krijg ik terug voor mijn sloopzilver?

Het bedrag dat u krijgt voor uw ingeleverde sloopzilver is afhankelijk van een aantal factoren. De waarde van uw zilver wordt bepaald door het gewicht na smelten, het zilvergehalte en de zilverkoers. Het zilvergehalte wordt bepaald door het onafhankelijke en geaccrediteerde laboratorium van Edelmetaal Waarborg Nederland B.V..

De vijf zilveren regels van Van Der Meulen Edelmetaal

Sloopzilver verkopen voor de hoogste prijs

Van der Meulen Edelmetaal hanteert een vast stappenplan wanneer u uw sloopzilver wilt verkopen. Het stappenplan geeft u inzage in ons verwerkings- en innameproces.

Sloopzilver verkopen - stappenplan

Ontvang de hoogste prijs!

Welk zilver is sloopzilver

Sloopzilver is een breed begrip. Onder sloopzilver vallen onder andere:

 • Zilver bestek
 • Zilveren sieraden
 • Zilveren munten
 • Zilveren ringen
 • Elektrolytisch zilver
 • Industrieel zilver
 • Zilveren productieonderdelen

Heeft u een zilveren voorwerp en weet u niet zeker of wij dit innemen? Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Sloopzilver direct verkopen!

Uw sloopzilver gratis opgehaald

Als service halen wij uw sloopzilver gratis bij u op. Met onze eigen buitendienstmedewerkers kunnen wij uw zilver binnen 24 uur ophalen. Het vervoer is gratis en uw zilver is bovendien verzekerd tot een maximumbedrag van € 500.000,-.

Hoe snel word ik uitbetaald?

Uitbetaling is afhankelijk van het verwerkingsproces van uw ingeleverde zilver. Het meeste zilver kunnen wij binnen één werkdag verwerken. Na het verwerken ontvangt u een offerte. Gaat u akkoord, dan betalen wij u direct uit.

Uw sloopzilver direct verkopen

Heeft u sloopzilver dat u wilt verkopen of wilt u meer informatie? U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0513 468 110 of door een e-mail te sturen naar info@meulen.nl. Het is ook mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. Eén van onze medewerkers zal dan dezelfde dag contact met u opnemen.

Contactformulier

Vul onderstaand uw gegevens in. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. 

Openingstijden

Contact

Van der Meulen Edelmetaal B.V. 
Polderboskdyk 13-A
8501 ZJ Joure
info@meulen.nl
+31 513 468 110

Van der Meulen Edelmetaal B.V. © Copyrights 2020. Alle rechten voorbehouden. Powered by Clicksa.nl